«Я бачу як вони працюють», — депутатка від «ЄС» Ряжських бачить наступником Замазєєвої представників «Нашого краю» або «СН»

Депутатка Миколаївської обласної ради від партії «Європейська солідарність» Алла Ряжських вважає що новою головою облради має стати представник «Нашого краю» або «Слуги народу».

Свою позицію вона озвучила в коментарі кореспонденту «НикВести»

Зокрема, депутат бачить наступником Надію Іванову від партії «Наш край» або Ірину Шабільянову від партії «Слуга народу».

— Ми це ще не обговорювали. [Особисто моя думка, то я бачу] Надію Іванову або Ірину Шабільянову. Я поважаю цих депутатів і я бачу як вони працюють, чому ні. Це моя особиста думка, – каже Алла Ряжських

Вона також додала, що позитивно оцінює роботу Ганни Замазєєвої на посаді голови Миколаївської обласної ради. 

— Щодо діяльності, повʼязаної з моїм напрямком роботи (Алла Ряжських також голова комісії облради з питань екології, – прим.), то, я вважаю, [голова облради впоралась] на 10. Ну чесно. Будь-яке питання ми з нею вирішували. Особливо що стосується пересувної лабораторії. Люди просто трошки не розуміють, наскільки це було важко: завезти в область без жодної копійчини досить дороге обладнання. Я не памʼятаю скільки точно, але декілька мільйонів гривень. Так, це була моя ідея. Я запитала, а чи потрібно ще Херсонщині? Я ніби відчувала. Ви ж розумієте що було б з цією лабораторією? Вона б вже була в руському мірі, – каже депутатка. 

Водночас, на думку Алли Ряжських, першим заступником голови облради має стати голова фракції «Європейської солідарності» в обласній раді Руслан Пересунько: «Я з ним працюю: він відповідальна, порядна та досвідчена людина. Я вважаю, що саме такі якості мають бути у заступника».

Як відомо, Кабінет міністрів назначив голову Миколаївської обласної ради та керівника партії «Слуга народу» в регіоні Ганну Замазєєву головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Депутат Миколаївської обласної ради від партії «Пропозиція» Олександр Мосін вважає, що новою головою облради має стати депутат від президентської партії.

Відзначимо, що перед призначенням на посаду голови Держенергоефективності, на сесії облради 9 березня Ганна Замазєєва повідомила, що звільнила Володимира Фроленка, обраного депутатом облради від «Опозиційна платформа – «За життя», з посади свого першого заступника.

Раніше повідомлялося, що за результатами таємного голосування 9 грудня 2020 року «слугу народу» Ганну Замазєєву було обрано головою Миколаївської обласної ради. Зайнявши місце у президії, вона запропонувала посаду свого першого заступника представнику партії «ОПЗЖ» Володимиру Фроленку.

Також у 2021 році Ганна Замазєєва відзначала в коментарі «НикВести», що задоволена роботою свого заступника Володимира Фроленка.

Дивитись повну версію