Миколаївська офтальмологічна лікарня — з новим обладнанням для реанімації

Народний депутат України Олександр Гайду передав сучасні інфузійні насоси Миколаївській обласній офтальмологічній лікарні.

Ці апарати незамінні у наданні екстреної медичної допомоги та вже встановлені у реанімаційному відділенні. Про це повідомляє кореспондент НікВести.

Інфузійний насос дозволяє медикам задати та скоригувати необхідну дозу препарату, після чого апарат точно вводить ліки пацієнту.

Завдяки такому приладу медпрацівники можуть швидше та якісніше надавати допомогу більшій кількості пацієнтів, що дуже важливо для прифронтового міста.

— Не дивлячись на постійні обстріли, у Миколаєві залишаються тисячі людей, які потребують меддопомоги. В офтальмологічній лікарні зокрема – буквально черги під кабінетами спеціалістів. А це означає, що медикам доводиться працювати ще більше. І ми їм у цьому намагаємось максимально допомогти, – розповів Олександр Гайду.

Варто зазначити, що допомагала команда нардепа офтальмологічній лікарні до війни. Зокрема, за кошти субвенції було придбано та встановлено ШВЛ – апарат, який успішно працює.

А з перших днів повномасштабної війни співпраця посилилася – команда гуманітарного штабу Олександра Гайду регулярно привозить свіжий хліб для пацієнтів та співробітників лікарні, а медикам – продуктові пакети.

— У нас є співробітники з числа малозабезпечених, які мають невеликі зарплати і які дуже потребують допомоги. Завдяки команді Олександра Гайду ці люди отримують допомогу. Тепер можна сказати дружимо сім'ями та командами, — каже завідувач поліклінічного відділення обласної офтальмологічної лікарні Віктор Кімович.

Раніше Олександр Гайду передав сучасні інфузійні насоси Миколаївській міській лікарні №3. Такі апарати потрібні для надання екстреної медичної допомоги та вже встановлені у реанімаційному відділенні.

Дивитись повну версію