Терорист Кадиров заявив, що давно б «забрав» Київ, але Путін «не дозволяє»

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров бурхливо відреагував на підозру, оголошену йому Службою безпеки України.

У своєму телеграм-каналі він опублікував два аудіозаписи з коментарями.

— Панове, дон, СБУ-шники, дон, визначте місце, дон, куди нам з'явитися, дон. Ми із задоволенням, дон, приїдемо, дон, і розберемося, хто злочинець, дон, хто вбивця та терорист, дон, — відповів дослівно Рамзан Кадиров.

Традиційно Рамзан Кадиров погрожував і сказав, що вже давно «забрав би Київ, але Путін не дозволяє».

— Давно забрав би Київ. І Зеленський давно б уже був у підвалі на допитах. Але Путін не дозволяє, — сказав Рамзан Кадиров.

Він також розповів, чим зайняті його поплічники, яким СБУ також оголосила про підозру:

— Мартинов (Данило, — прим.) не працює у Чечні, він працює у МНС. А Межидов (Хусейн, – прим.) захищав старих та дітей, зараз він готується до нового штурму, – заявив Рамзан Кадиров.

Як повідомлялося, Служба безпеки України оголосила про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу голові Чеченської республіки Росії Рамзану Кадирову. Підозр також отримали: Данило Мартинов – заступник начальника управління федеральної служби військ національної гвардії Росії в чеченській республіці; Хусейн Межидов - командир тактичної групи 249-го окремого моторизованого батальйону «Південь» 46-ї окремої бригади оперативного призначення північно-кавказького округу військ національної гвардії РФ.

Нагадаємо, що Рамзан Кадиров ще в грудні минулого року погрожував, що могло б «вирішити проблемне українське питання», якби йому доручили. Він тоді заявляв, що це його рівень, а не президента РФ Володимира Путіна.

Дивитись повну версію