У Києві затримали скандально відомого Казімирова, який майже рік ховався від слідства у справі про вимагання

У Києві затримали розшукуваного за вимагання Олексія Казімірова.

Про це «Преступности.НЕТ» повідомили співрозмовники у правоохоронних органах.

29 серпня Казімирова виявили в одному зі столичних закладів громадського харчування співробітники поліції та СБУ.

Підозрюваного у здирстві Казімирова затримали та перевезли до Миколаєва, де помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Як відомо, 15 вересня 2021 року скандально відомий у Миколаєві Олексій Казіміров разом зі своїм батьком Олексієм Тумком у складі злочинної групи вимагали гроші у місцевих мешканців. У разі несплати «боргу», за інформацією СБУ, вони використали психологічний тиск, погрожували фізичною розправою та знищенням майна. Їх затримали правоохоронці після чого суд почав розгляд справи. 

22 вересня Олексій Казіміров вчетверте не з'явився до Центрального районного суду для обрання йому запобіжного заходу. Зважаючи на це суд надав дозвіл на його затримання з метою примусового приводу.

Олексій Казіміров знаходиться у розділі «Особи, які ховаються від органів влади». За вказаною інформацією його шукають співробітники Заводського відділу поліції ГУ Нацполіції в Миколаївській області, як приховуваного від органів досудового розслідування.

За даними МВС, Олексій Казіміров зник 5 жовтня. Ймовірно, тоді було винесено ухвалу суду, яка дала дозвіл затримати підозрюваного.

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що розшукуваний не виїжджав за межі України за своїм закордонним паспортом.

Дивитись повну версію