За минулий рік у Миколаєві відновили 112 світлофорів

Впродовж 2022 року в Миколаєві відновили 112 світлофорів.

Про це повідомили у Миколаївській міській раді.

Тривала модернізація об’єктів, зокрема замінено 838 ламп та 83 світлофорних модулів, закуплені 80 нових світлофорів (їх заміна наразі триває). Впродовж року переобладнали 100 світлофорів для роботи в автономному режимі.

На 46 світлофорних об’єктах комунальники провели аварійно-відновлювальні роботи, встановили та замінили 2034 дорожних знаків.

Для потреб ЗСУ у Миколаєві виготовив 233 знаки.

— За 2022 рік встановили та замінили 594 м.п. направляючих пішохідних огороджень та відновили 59 п.м. пристроїв примусового зниження швидкості (лежачих поліцейських), —  додали в міськраді.

Також в 2023 році працівники вже замінили 19 транспортних і 12 пішохідних світлофорів, встановили 4 нові пристрої звукового сповіщення, 79 дорожніх знаків та проклали 610 метрів кабелю. Крім того, для безпеки пішоходів додатково обладнано три переходи.

— Найближчим часом департамент ЖКГ міської ради планує поставити нові спрямовувальні пішохідні огородження, відновити пандуси та нанести свіжу дорожню розмітку, — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що громадський Рух «Віра, Надія, Любов» з 10 січня розпочав реєстрацію на можливе отримання грошової допомоги для жителів міста та вимушених переселенців.

 

 

Дивитись повну версію