Миколаївці поскаржилися на аварійний стан вулиці біля Центрального ринку: «Ремонт машини та лікування нервів»

Миколаївці поскаржилися на аварійне покриття дороги біля Центрального ринку по вулиці 8 Березня. 

Про це розповіла мешканка Миколаєва в коментарі «НикВести».

За словами місцевої жительки через те, що ця проблема роками обходила керівництво міста, ями по вулиці 8-ме Березня досягли таких розмірів та глибини, що «ремонт машини, а точніше ходової просто забезпечено». 

— Звісно дорога в жахливому стані, що показує просто зневагу до містян. Ремонт машини та лікування нервів, ось що водій має після того, як проїде цією дорогою. І що найголовніше, ми прекрасно знаємо, що знаходиться вона в такому стані не один рік... А ремонту як не було так і немає,– розповіла вона в коментарі «НикВести».

На фото видно наскільки в деяких місцях дороги розтрощився асфальт. Автомобілям доводиться лавірувати між вибоїнами. і Деякі ями настільки глибокі, що миколаївці зносять туди побутове сміття

Ця ділянка дороги знаходиться на території Заводського району. Слід зазначити, що у вересні 2022 року адміністрація Заводського району Миколаєва оголосила 13 тендерів на суму в 7,3 мільйона гривень на поточний ремонт доріг, але аварійна вулиця 8-го Березня до переліку не потрапила.

Дивитись повну версію