На Миколаївщині жінка намагалась перереєструвати автівку з «перебитими» номерами

У сервісному центрі МВС Нового Буга під час перереєстрації автомобіля Chevrolet Aveo за дорученням було виявлено «перебиті» номери кузова.

Про це повідомили в регіональному сервісному центрі МВС в Миколаївській області.

В сервісному центрі МВС Нового Буга жінка не змогла отримати послуги з перереєстрації  автомобіля Chevrolet Aveo. Виявилось, що номерний майданчик ідентифікаційного номера кузова варено не заводським способом.  

Авто вона придбала у чоловіка, що  користувався ним по довіреності близько п’яти років.  В листопаді минулого року колишній власник «освіжив» документ, після чого знайшов нового покупця.Стати власницею омріяного авто завадив невтішний висновок експерта.

— Жінка самостійно зробила хибний вибір між довіреністю та реєстрацією у сервісних центрах МВС. Тож, сервісні центри МВС вкотре закликають майбутніх автовласників обирати саме обізнаність та розважливість, а не довірливість та самовпевненість. Лише правильний вибір зможе 100 забезпечити, – зазначили у відомстві.

Чи повернуть жінці кошти та хто винен в незаконному варінні номерів, будуть з’ясовувати правоохоронці.

Нагадаємо, нещодавно у сервісному центрі МВС Вознесенська під час перереєстрації автомобіля Ford Mondeo за дорученням також було виявлено «перебиті» номери кузова.

Дивитись повну версію