У Березанці переобладнають шкільний підвал під укриття: планують витратити ₴3,6 млн

На Миколаївщині відремонтують ще одне  сховище у навчальному  закладі. Березанська селищна рада замовила ремонт підвалу за 3,6 мільйонів гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, повідомляють «НикВести».

Мова йде про поточний ремонт підвального приміщення Щасливського ліцею для використання під найпростіше укриття споруди цивільного захисту.

За 3 мільйони 678 тисячі 772 гривні мають демонтувати перекриття та вмонтувати нове із залізобетонних плит, відремонтувати стелю, стіни та підлогу. Також приміщення підвал утеплять, гідроізолюють та замінять двері. Крім того, передбачається обладнати підвал умивальником, біотуалетом та ємностями із водою.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині через обстріли росіян по освітнім закладам України, переробляють плани щодо початку навчального року. Скоротять відсоток шкіл, які працюватимуть очно.

Також повідомлялося, що у Степівській громаді, що на Миколаївщині, 11 серпня відбулося засідання спільних комісій сільради. Представники влади обговорили звернення мешканців  та розповіли про стан укриттів в школах і садках громади.

нагадаємо, що управління освіти Миколаївської міськради оголосило тендер на облаштування та ремонт укриття в Миколаївській гімназії № 29.

Дивитись повну версію