В миколаївській лікарні приводять до ладу приймальне відділення, — нардеп Гайду

Народний депутат України Олександр Гайду перевірив, як проходять ремонтні роботи в миколаївській лікарні №3.

Про це повідомляє прес-служба нардепа. 

Наразі в міській лікарні №3 проводять капітальний ремонт у приймальному відділенні. Реконструкцію почали проводити ще до повномасштабного вторгнення. Через збройну агресію Росії ремонт поставили на паузу, однак на початку цього року роботи відновили. 

— В приймальному відділенні відремонтують вхідні групи, медичні кабінети, замінять двері та підведуть кисень до палат інтенсивної терапії. Також в корпусі вже замінили вікна та оновили фасад. Окрім цього всередині вже провели певні роботи. А саме – пофарбували стіни, оновили підлогу, стелю та для зручності пацієнтів зробили розмітку, що вказуватиме шлях до різних відділень, – зауважив директор медзакладу Юрій Дячук.

Ремонтні роботи фінансуються з кількох джерел. Народний депутат Олександр Гайду ще до повномасштабного вторгення ініціював виділення коштів для цієї лікарні. Також фінансування ремонту було надано в рамках «Великого будівництва» та з міського бюджету.

— Радію, що робота, яку ми проводили ще до повномасштабного вторгнення, все ж таки матиме логічне завершення. Незабаром пацієнти будуть отримувати меддопомогу у належних умовах. Адже, попри скрутні часи, наші медичні працівники продовжують не тільки покращувати надання медпослуг, а й створюють сучасний простір, де пацієнт зможе комфортно перебувати під час візиту до лікарні, – підсумував Олександр Гайду

Нагадаємо, у Миколаєві в обласному онкоцентрі на початку осені відкриється новий кабінет із сучасним обладнанням, що зможе ефективно видаляти доброякісні та злоякісні пухлини. Цей апарат закупили за сприянням народного депутата Олександра Гайду.

Дивитись повну версію