• неділя

    29 вересня, 2024

  • 24.4°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 29 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 24.4° Мінлива хмарність

В миколаївській лікарні приводять до ладу приймальне відділення, — нардеп Гайду

Народний депутат України Олександр Гайду перевірив, як проходять ремонтні роботи в миколаївській лікарні №3.

Про це повідомляє прес-служба нардепа. 

Наразі в міській лікарні №3 проводять капітальний ремонт у приймальному відділенні. Реконструкцію почали проводити ще до повномасштабного вторгнення. Через збройну агресію Росії ремонт поставили на паузу, однак на початку цього року роботи відновили. 

— В приймальному відділенні відремонтують вхідні групи, медичні кабінети, замінять двері та підведуть кисень до палат інтенсивної терапії. Також в корпусі вже замінили вікна та оновили фасад. Окрім цього всередині вже провели певні роботи. А саме – пофарбували стіни, оновили підлогу, стелю та для зручності пацієнтів зробили розмітку, що вказуватиме шлях до різних відділень, – зауважив директор медзакладу Юрій Дячук.

Ремонтні роботи фінансуються з кількох джерел. Народний депутат Олександр Гайду ще до повномасштабного вторгення ініціював виділення коштів для цієї лікарні. Також фінансування ремонту було надано в рамках «Великого будівництва» та з міського бюджету.

— Радію, що робота, яку ми проводили ще до повномасштабного вторгнення, все ж таки матиме логічне завершення. Незабаром пацієнти будуть отримувати меддопомогу у належних умовах. Адже, попри скрутні часи, наші медичні працівники продовжують не тільки покращувати надання медпослуг, а й створюють сучасний простір, де пацієнт зможе комфортно перебувати під час візиту до лікарні, – підсумував Олександр Гайду

Нагадаємо, у Миколаєві в обласному онкоцентрі на початку осені відкриється новий кабінет із сучасним обладнанням, що зможе ефективно видаляти доброякісні та злоякісні пухлини. Цей апарат закупили за сприянням народного депутата Олександра Гайду.

Читайте також: