У Миколаєві планують відремонтувати кільцеву розв'язку біля зоопарку: роботи обійдуться у ₴7 млн

13:00, 21 жовтня, 2023

У Миколаєві планують відремонтувати дорогу вздовж розворотного кільця на перехресті проспекту Центрального та проспекту Богоявленського. Роботи обійдуться у 7 мільйонів гривень. 

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести».

Тендер на ремонт дороги 20 жовтня оголосив Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. Згідно тендерної документації, підрядник повинен буде відремонтувати 5 370 метрів квадратних дороги вздовж розворотного кільця. Усі роботи він має завершити до 30 листопада 2023 року.

Наразі триває процес подачі пропозицій від майбутніх учасників, підрядника обиратимуть 28 жовтня.

Нагадаємо, що у Миколаєві впроваджуватимуть схему руху під назвою «турбо-кільце» на розв'язках з круговим рухом. Така схема руху зʼявиться на проспекті Центральному — проспекті Богоявленському — вулиці Херсонське шосе та по проспекту Миру — проспекту Богоявленському — вулиці Пограничній. Як пояснили «НикВести» у Департаменті ЖКГ міської ради, ця схема покликана пришвидшити пересування автомобілів та зменшити кількість ДТП через недостатню регламентованість правил дорожнього руху під час пересування кільцем.

Також нагадаємо, що комунальне підприємство «Миколаївські парки» оголосило тендер на 2,5 мільйонів гривень, які планувалося витратити на піврічний догляд за територією «Тернівського кола». Мова йшла про монтаж системи поливу, висаджування багаторічних рослин, обрізку дерев та інше. Однак пізніше тендер відмінили та вирішили перенаправити ці кошти на допомогу військовим.

13:00, 21 жовтня, 2023
View full version