РФ вдарила по кртичній інфраструктурі, медзакладах та будинках на Херсонщині: двоє людей загинули

Херсонська область, фото: УніанХерсонська область, фото: Уніан

У середу, 25 вересня, російські війська вдарили по критичній інфраструктурі, медичних закладах та житлових кварталах. Внаслідок обстрілу дві людини загинули, ще 14 дістали поранення.

Як повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Придніпровське, Білозерка, Комишани, Станіслав, Садове, Музиківка, Наддніпрянське, Зимівник, Томина Балка, Широка Балка, Інженерне, Токарівка, Новодмитрівка, Берислав, Монастирське, Шляхове, Михайлівка, Золота Балка, Велика Олександрівка, Гавриілвка, Томарине, Одрадокамʼянка та місто Херсон.

Зазначається, що російські військові поцілили в обʼєкти критичної інфраструктури, адмінбудівлю, заклад культури та медичні установи, сільгосппідприємства та магазини. Також росіяни вдарили по житлових кварталах населених пунктів області, зокрема 9 багатоповерхівок та 20 приватних будинків.

Також окупанти пошкодили стільникову вежу, газогін, складське приміщення, гаражі, сільгосптехніку, службовий та приватні автомобілі. Через російську агресію дві людини загинули, ще 14 дістали поранення.

Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої  області знищили два «Shahed-131/136».

Нагадаємо, що у середу 25 вересня росіяни з дронів вдарили по енергетичній інфраструктури в Миколаївській області, є відключення світла. Також через обстріл пошкоджено автомобілі.

View full version