Зеленський подякував миколаївській 406-й артбригаді за знищення окупантів

Президент Володимир Зеленський відзначив досягнення Збройних Сил України на Півдні, а також на Харківщині.

Про це йшла мова у відеозверненні президента України 7 вересня.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський у зверненні в середу, 7 вересня, розповів про «хороші новини» з Харківської області, але уточнив, що називати звільнені населені пункти поки не можна.

Він подякував 25-й повітряно-десантній бригаді, 92-й окремій механізованій бригаді та 80-й десантно-штурмовій бригаді за хоробрість і героїзм при виконанні бойових завдань.

Також Зеленський подякував 406-й окремій артилерійській бригаді, яка завдала «надзвичайно успішних» ударів по районах зосередження російських окупантів на півдні, і 60-й окремій піхотній бригаді, яка послідовно просувається вперед.

— Кожен успіх наших військових на тому чи іншому напрямку змінює на користь України й загальну ситуацію по всьому фронту. Що складніше окупантам, що більше у них втрат, то ліпшими будуть позиції в наших оборонців на Донбасі, то надійнішою буде оборона Запоріжжя та Миколаєва, міст Дніпропетровської області, то швидше зможемо звільнити Приазовʼя і весь південь, - сказав Володимир Зеленський.

Як відомо, 406-та окрема артилерійська бригада імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова до 2014 року базувалась у Криму, після анексії Росією якого була передислокована у Миколаїв.

View full version