Житель Снігурівки розповів, що під час окупації триматися допомагав догляд за городом: «На зло усім вирощували помідори»

Житель Снігурівки розповів, що під час російської окупації міста триматися людям допомагав догляд за власними городами. Жителі вирощували, зокрема, помідори. 

Відео, на якому чоловік ділиться своїми спогадами, опублікувала прессекретар Миколаївської ОВА Вікторія Олійник. 

— Трималися, працювали вдома. Маємо трохи такий городик — на зло усім вирощували різне. Воли не було, кружечками поливали, помідори виросли аж отакенькі (маленькі, – прим.). Не виросло, засуха страшне. Води не було, до джерела бігали. Але витримали. Підтримували старше покоління – 84 роки бабусі, важко їй було, та й нас важко. Вистояли. Морально нас не зламати, – каже чоловік.

Раніше повідомлялось, що майже вся територія Миколаївської області звільнена від російських окупантів.

Нагадаємо, що перші підтвердження щодо початку звільнення Снігурівки Баштанського району Миколаївської області почали з'являтися 9 листопада. У четвер, 10 листопада, з'явилося відео з українськими військовими у Снігурівці. Місто на півдні було звільнене силами 131 окремого розвідувального батальйону.

Майбутню військову адміністрацію Снігурівки очолить депутат Миколаївської обласної ради від партії «Слуга народу» Іван Кухта.

View full version