«Це така людина», — Кім пояснив, чому за час війни мер Очакова не зробив жодної заяви, а з громадою спілкується заступник

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім припускає, що мер Очакова Сергій Бичков не звертається до громади та не звітує про результати роботи через те, що він «непублічна людина». 

Про це він розповів у коментарі кореспонденту «НикВести». 

Як відомо, за 11 місяців війни обраний міський голова Очакова Сергій Бичков жодного разу публічно не звертався ні до громади, ні від її імені. Він також не озвучував жодної проблеми, не доповідав про результати роботи. Всю комунікацію міської влади Очакова з населенням замість мера веде його заступник – Олексій Васьков. 

— Не можу замість нього відповідати, це ж місцеве самоврядування і люди його обрали. Але ми з ним співпрацюємо. У мене є заявки (на будівельні матеріали, - прим.) від нього, які ми закриваємо. Те що, виступає заступник, напевно, це така (мовчазна, - прим.) людина. Мені все одно. Ми все одно будемо направляти на місто допомогу і співпрацювати з мером, який зараз там є, – прокоментував Віталій Кім.

Раніше повідомлялося, що в Очакові внаслідок потужного вибуху пошкоджено понад 5000 будинків. В місті Очаків Миколаївської області, яке нещодавно постраждало від потужного вибуху, майже не залишилося будівельних матеріалів для відновлення і ремонту пошкоджених будинків.

Нагадаємо, вранці 9 січня на підльоті з моря до Очаківського порту сили ППО ліквідували російський ударно-розвідувальний безпілотник оперативно-тактичного рівня.

Після цього 9 січня Очаків зазнав сильного обстрілу. Обстріл був настільки сильним, що вибухову хвилю відчули жителі Миколаєва

Внаслідок обстрілу Очакова пошкоджено близько 50 об'єктів. Почали надходити повідомлення про постраждалих, серед яких діти. Деяких госпіталізували до лікарень Миколаєва

View full version