У підвалі миколаївської багатоповерхівки відремонтували каналізаційний стояк та відкачали «озеро фекалій»

Після публікації про аварійну ситуацію у миколаївській багатоповерхівці, керуюча компанія «Місто для людей Миколаїв», яка обслуговую будинок, відзвітувала про усунення неполадок.

Нагадаємо, що у будинку по вулиці Космонавтів, 86 сталася аварія на каналізаційній мережі, нечистоти стікали у підвал будинку. Люди скаржились на «Місто для людей Миколаїв», яке не реагувало на багаточисельні звернення від мешканців щодо ремонту мережі.

У керуючій компанії повідомили, що заявка з приводу каналізації надійшла до них 27 лютого  та була відпрацьована в термін до двох годин, засмічення усунуте.

— У цьому будинку часто спостерігаються засмічення  дворової каналізації, через що трубопроводи не витримують та відбуваються пориви, —зазначили у «Місті для людей».

У компанії повідомили, що 1 березня також виїжджали за цією адресою та замінили пошкоджену ділянку лежака каналізації.

— Станом на сьогодні (1 березня, - ред.) при обстеженні було виявлено руйнування ділянки каналізаційного трубопроводу у підвальному приміщенні. Причиною руйнування був фрагмент чавунної труби, який потрапив до пластикового трубопроводу зі стояку. Ймовірно, хтось із співвласників робив ремонт каналізації у себе в квартирі та замінював труби, через що шматок зі старого чавунного трубопроводу потрапив до системи та розірвав ділянку нового пластикового лежака у підвалі, — йдеться у повідомлення.

Також співробітники компанії зробили відкачування фекалій після залиття у підвалі, до рівня, який можливий та провели дезінфекцію підвального приміщення спеціальною антибактеріальною сумішшю.

Раніше повідомлялося, що в центрі Миколаєва робітники кафе зливала нечистоти у дощову каналізацію.

View full version