На Кінбурнській косі ЗСУ накрили «дачу Меладзе», на якій розмістились окупанти, — ЗМІ

Наприкінці серпня Сили оборони України вразили, котедж на тимчасово окупованому Кінбурнському півострові на Миколаївщині.

Відповідні кадри оприлюднила наприкінці серпня 2023 року на своєму YouTube-каналі інформаційна агенція «Український Південь».

Колаж: СтопКор

На них видно наслідки удару по базуванню росіян — будівлю розбито вщент.

Як пише СтопКор, будиночок на відео нібито раніше належав родині Валерія та Костянтина Меладзе. Проте власник свого часу виставив його на продаж за 300 мільйонів рублів.

Своєю чергою проросійський місцевий ресурс «Херсон.ру» заявив, що «на Кінбурнській косі обстріляли готельний комплекс колишнього російського композитора Костянтина Меладзе. Будинок стоїть обабіч решти, по ньому били прицільно».

«Наразі перевірити достовірність цього твердження неможливо, утім на початку 2010-х у мережі дійсно публікували світлини елітного селища на Кінбурнському півострові з повідомленням, що саме там розташовані дачі відомих особистостей – артиста Меладзе (який у молодості вчився в Миколаєві) та актора Дюжева», — пише СтопКор.

Раніше повідомлялося, що на Кінбурнській косі окупанти ховають свою артилерію за будинками цивільних та мінують околиці сіл.

View full version