• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

«Буде супер», — Коссе готується косити газон на чотирьох стадіонах Миколаєва та вже закуповує паливо

ВИПРАВЛЕНО 20 вересня, 2023, 13:33

Ми внесли зміни у матеріал і виправили помилку, оскільки надали посилання на інший тендер щодо закупівлі палива.

В комунальній установі «Центральний міський стадіон» збираються постригти поля та покосити траву на чотирьох стадіонах міста — вже оголосили повторний тендер на закупівлю палива.

Про це він розповів у коментарі «НикВести». 

За словами Володимира Коссе, тендер на придбання палива оголошується повторно, адже минулого разу ніхто з учасників не подався на нього.  

— Ми опублікували тендер на паливо на закупівлю дизелю та бензину. Ми вже проводили один тендер на закупівлю палива, але тоді на тендер не подався ні один учасник. Але ми маємо право прямим договором купувати паливо на суму до 50 тисяч гривень, а це виходить дуже мало бензину. Я не розумію чого минулий тендер провалився і чому туди ніхто не подався. Мабуть, не хочуть, – сказав він. 

Володимир Коссе зазначив, що наразі КУ «Центральний міський стадіон» обслуговує не лише стадіон, а й спортивний комплекс «Зоря», стадіон «Юність» та парк «Перемоги».

— Паливо нам потрібно щоб стригти поля, косити траву не тільки на Центральному стадіоні, але і на спортивному комплексі «Зоря», стадіоні «Юність» та у парку «Перемоги». Ми зараз знову виставляємо тендер і якщо хтось зайде і ми зможемо закупити бензин буде супер, бо на надовго вистачить бензина та дизеля, – резюмував він. 

Раніше повідомлялось про те, що на Миколаївських стадіонах планують облаштувати укриття, аби відкрити їх для відвідування містян. 

Як відомо, що в червні 2022 року Центральний міський стадіон Миколаєва потрапив під обстріл російської армії.

Ракета, випущена російською армією, потрапила в газон, утворивши воронку, а також завдавши пошкодження паркану та об'єктам, що розташовані біля поля. Мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що внаслідок влучення ніхто не загинув. Однак звернув увагу на те, що до війни там було частково виконано ремонтні роботи, зокрема, приєднано поле до системи обігріву.

Читайте також: