• вівторок

    17 вересня, 2024

  • 23.9°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 17 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23.9° Похмуро

На ремонт доріг Баштанки планують витратити ₴2,3 млн за три місяці

Ремонт доріг на Миколаївщині, архівне фото «НикВести»Ремонт доріг на Миколаївщині, архівне фото «НикВести»

На ремонт доріг в Баштанці Миколаївської області впродовж літа планують витратити 2,3 мільйони гривень. 

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести».

Замовник робіт — Баштанська міська рада. Підрядник, згідно тендерної документації повинен до 30 серпня 2024 року повинен відремонтувати дорогу по: вулиці Соборній, вулиці Василя Єрешка, вулиці Шевченка, під`їзд до багатоквартирного будинку №97 по вулиці Ювілейній, під`їзд до багатоквартирних будинків №11, №12 та №38 по вулиці Полтавській, під`їзд до веслувальної станції «Елінг» по вулиці Героїв Небесної сотні, під`їзд до багатоквартирного будинку №101 по вулиці Ювілейній та пішохідний провулок між вулицями Гребенюка та Героїв.

Йдеться про роботи з холодного фрезерування асфальтобетонного покриття, ліквідацію вибоїн, встановлення тротуарів. Підрядник також має надати 3 роки гарантії виконаних робіт. 

Наразі триває процес подання пропозицій, підрядника обиратимуть після 19 червня. 

Ремонт доріг на Миколаївщині

На експлуатаційне утримання доріг в Миколаївській області протягом 2024 року Агенція місцевих доріг збирається витратити 691 мільйон гривень — тендер оголосили у квітні. А у березні цього року Служба оголошувала ще один тендер на експлуатаційне утримання доріг, у тому числі двох мостів у Миколаєві — Варварівського та Інгульського.

У Снігурівці впродовж року хочуть відремонтувати три дороги — на це планують витратити 7,3 мільйони гривень. А на ремонт доріг в селищі Костянтинівка поблизу Южноукраїнська планують витратити 5,8 мільйонів гривень. 

Ще 38,8 мільйонів гривень планують витратити на ремонт частину дороги державного значення Т-15-13 «Нечаяне — Очаків».

«НикВести» також розповіли, як триває ремонт зруйнованих війною мостів та доріг на Миколаївщині. Тільки на відбудову зруйнованих мостів та доріг держзначення в області необхідно 20,4 мільярдів гривень.

Після початку повномасштабної війни з Росією у Миколаївській області було пошкоджено близько 850 кілометрів автодоріг, що складає 25% від загальної протяжності доріг області. Станом на літо 2023 року у Миколаївській області відремонтували 244 кілометри доріг.

Читайте також: