• субота

    5 жовтня, 2024

  • 17.9°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 17.9° Мінлива хмарність

Мешканця Кривого Рогу, який відкрив вогонь по поліцейським на Миколаївщині, засудили до 9 років

За замах на вбивство правоохоронців до 9 років тюрми засуджено мешканця Кривого Рогу. Влітку у Первомайську на Миколаївщині він стріляв у двох поліцейських.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

«Прокурором Первомайської окружної прокуратури в суді  доведено провину 46-річного мешканця м. Кривий Ріг Дніпропетровської області у вчиненні замаху на вбивство працівників правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням працівниками службових обов’язків (ст. 348 КК України)», — йдеться у повідомленні.

Подія відбулася 11 серпня 2022 року у місті Первомайськ. При оформленні працівниками поліції адміністративних матеріалів на водія автомобіля за порушення Правил дорожнього руху України, пасажир автомобіля, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, дістав автоматичну вогнепальну зброю та відкрив вогонь по двом поліцейським.

Зловмисника було затримано на місці. У суді його провину доведено у повному обсязі. Первомайським  міськрайонним судом підтримано принципову позицію прокурора – чоловіка визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років.

Вирок ще не набрав законної сили.  

Нагадаємо, на території Миколаєва зловмисники розповсюджували наркотики, використовуючи спеціальний канал у месенджері для замовлення та розкладаючи «закладки» містом.

Читайте також: