• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

На Миколаївщині чоловіка засудили до 14 років тюрми за зґвалтування малолітньої дитини

Вознесенський міськрайонний суд визнав винуватим 36-річного мешканця Братської територіальної громади у зґвалтуванні неолітної дитини.

Про це повідомляє  Миколаївська обласна прокуратура. 

Зазначається, що обвинувачений зґвалтував 7-річну доньку співмешканки, а щоб дитина не розповідала про це, погрожував останній застосуванням насильства.

За результатами розгляду обвинувального акту та оцінки наданих прокурором доказів, підсудного визнано судом винуватим у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та засуджено до покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Крім того, за рішенням суду відомості про ґвалтівника буде внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. 

Наразі вирок не набрав законної сили. 

Нагадаємо, Вознесенська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо двох мешканців Вознесенського району, яких звинувачують у зґвалтуванні, тортурах та виготовленню та розповсюдженню відео. 

Раніше, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру в груповому зґвалтуванні 17-річної дівчини трьом чоловікам, серед них — двоє поліцейських.

Також повідомлялося, що РФ відправила на війну бойовика «ДНР», засудженого за вбивство і згвалтування вагітної. Щоб поповнити лави путінської армії з в'язниці в РФ відпустили екскомандира бойовиків «ДНР» Юрія Свиридова на прізвисько «Мачете».

Читайте також: