• неділя

    8 вересня, 2024

  • 16.4°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 8 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.4° Переважно ясно

В Бердянську підірвали автомобіль з колаборанткою Мамай

В тимчасово окупованому Бердянську невідомі підірвали автомобіль, в якому знаходилась відома в місті колаборантка Валентина Мамай. Вона в лікарні.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання РИА «Новости» з посиланням на колаборанта з окупованої частини Запорізької області Володимира Рогова, а також мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

За даними гауляйтера Рогова, близько 16:00 на вулиці Руденка, біля школи №5, було підірвано автомобіль ВАЗ, який належить Валентині Мамай, що, за попередньою інформацією, перебувала в момент вибуху в автомобілі.

— Вона радо зустрічала окупантів, організовувала псевдореферендум і здавала патріотів Бердянська. Тепер в лікарні – трясеться від страху за своє життя, - зазначив мер Мелітополя Іван Федоров.

Нагадаємо, що 23 грудня минулого року в Мелітополі приблизно о 11:07 пролунав потужний вибух. Як стало відомо, у повітря злетів Renault Duster.

Також нагадаємо, що 22 грудня, у Каховці підірвали автомобіль колаборанта Андрія Штепи, якого росіяни призначили «головою» сіл Любимівка та Василівка Каховського району.

Читайте також: