• неділя

    8 вересня, 2024

  • 16.9°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 8 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.9° Ясне небо

ДЖКГ Миколаєва уклав договір на купівлю тисячі контейнерів по ₴7,2 тис. за штуку

Фото для ілюстрації

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міськради уклав договір з підприємством «НВП «Укрресурс» на купівлю тисячі сміттєвих контейнерів. Вартість кожного становить 7 тисяч 284 гривні, загальна сума становить 7,2 мільйона гривень.

Про це свідчить договір, який департамент опублікував в системі ProZorro, пишуть «НикВести»..

Поставити товар продавець має до 20 березня 2023 року.

ТОВ «НВП «Укрресурс» зареєстроване з 2006 року у місті Луцьк. Статутний капітал — 35 тисяч гривень, власник і директор — Віктор Хомич. Підприємство спеціалізується на виготовленні контейнерів і баків, будівництві, торгівлі автомобілями.

«НВП «Укрресурс» має багато контрактів з комунальними підприємствами та установами у різних областях України. Однак Департамент ЖКГ Миколаївської міськради наразі є його найбільшим клієнтом серед бюджетників. Включно з цим договором, вони уклали 4 контракти на загальну суму у майже 14 мільйонів гривень.

Як повідомлялося, мова йде про контейнери  на колесах, що призначені для збору твердих побутових відходів.

В технічному завданні вказано, що контейнери мають бути виготовлені з пластику високої щільності, стійкого до ультрафіолету, з пласкою кришкою, сірого кольору та об’ємом 1100 літрів.

Маса навантаження, яку витримує контейнер — не менше 440 кілограмів. Контейнери повинні забезпечувати можливість завантажування у сміттєвози, як з заднім, так і з боковим завантаженням (універсальні).

Раніше  Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради  придбав 400 нових контейнерів для сміття, витративши більше 3 мільйонів гривень.

Читайте також: