• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.2° Похмуро

Голова Вознесенської райради Гукасян залишив посаду

Спартак Гукасян. Фото: Facebook-сторінка політикаСпартак Гукасян. Фото: Facebook-сторінка політика

Голова Вознесенського районої ради Спартак Гукасян звільнився з займаної посади. 

Відповідне рішення опубліковане на сайті райради, пишуть «НикВести».

«Достроково припинити повноваження голови Вознесенської районної ради Гукасяна Спартака Едуардовича з 03 червня 2024 року», — сказано в документі.

В рішенні уточнили, що Спартак Гукасян залишає посаду без припинення повноважень депутата місцевої районної ради.

Також в документі зазначили, що відтепер обов’язки голови Вознесенськох районної ради буде виконувати його заступник Іван Бурдін. 

Рішення Вознесенського районої ради. СкриншотРішення Вознесенського районої ради. Скриншот

 У своєму Facebook депутат подякував колегам та мешканцям громади, додавши що й надалі буде «працювати задля перемоги України».

«Закінчення цієї роботи не означає завершення нашої спільної діяльності. Я впевнений, що кожен з нас продовжить працювати на благо нашої країни, району та громади, вносити свої ідеї та пропозиції для покращення нашого спільного життя у незалежній та сильній Україні», — написав Спартак Гукасян.

Зазначимо, що станом на зараз указу про звільнення Спартака Гукасяна на сайті Офісу Президента немає.

Що відомо про Спартака Гукасяна

Депутата від «Слуги народу» Спартака Гукасяна обрали головою Вознесенської районної ради 9 грудня 2020 року. Тоді йому було 36 років. Через місяць після призначення на посаду Спартак Гукасян задекларував квартири в Миколаєві та Одесі, автомобілі Renault Kangoo і BMW, а також доходи в розмірі 429 тисяч гривень.

У квітні 2021 року «НикВести» писали, що Спартак Гукасян заробляє по 30,5 тисячі гривень на місяць (із січня до березня) за нарахованих 38,4 тисячі. Йому виплачували оклад у розмірі 15 тисяч, 100% премію, 7800 гривень надбавки «за інтенсивність» і 600 гривень - за ранг.

Його заступник Іван Бурдін, який після звільнення Спартака Гукасяна почав виконувати обов'язки голови Вознесенської районої ради, отримував по 25,9 тисячі гривень щомісяця (нараховано 32,6). Йому платили премію в розмірі 50% від окладу, доплачували по 8890 гривень за інтенсивність, 5080 — за вислугу і 700 — за ранг.

Читайте також: