• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 19.6°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.6° Слабкий дощ

«Готуємо списки», — Кім повідомив, що на Миколаївщині безкоштовні дрова насамперед отримають ті, хто проживають неподалік лінії фронту

Отримати безкоштовно дрова на період опалювального сезону, скоріш за все, зможуть не всі жителі Миколаївської області.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у відеозверненні.

В першу чергу дрова надаватимуть людям, що проживають біля лінії фронту. Наразі ОВА готує списки. Інші мешканці Миколаївщини зможуть отримати дрова за залишковим принципом.

— Часу мало. Зараз ми готуємо списки, визначаємо відповідальних осіб. Працюємо. Зараз ще допрацьовується порядок, щоб я знав, коли будуть строки. Насамперед це передня лінія фронту, де немає постачання, та можливості відновити його, — сказав Віталій Кім.

Раніше повідомлялося, що на територіях, прилеглих до зон проведення бойових дій, зокрема і в Миколаївській області, влада забезпечить мешканців безоплатною деревиною, щоб кожна сім’я мала можливість зігріти оселю протягом осінньо-зимового періоду. Відповідну ініціативу Мінреінтеграції у вівторок, 27 вересня, підтримав Уряд, видавши розпорядження про перерозподіл коштів і схваливши відповідні розрахунки.

Нагадаємо, перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков порадив миколаївцям знайти на зимовий період житло за межами міста. Це пов'язано з тим, що у цей час через бойові дії Миколаїв може залишитись без теплопостачання, водопостачання або електроенергії.

Читайте також: