• четвер

    19 вересня, 2024

  • 15.8°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.8° Похмуро

Жителі Інгульського району звернулися до депутата Агабекова: «Всі колодязі заповнені нечистотами, будинок може залишитися без опалення»

Жителі Інгульського району Миколаєва скаржаться на те, що підвал їх багатоквартирного будинку затоплює каналізаційними стоками. Вони звернулись до депутата міськради Раміля Агабекова з проханням допомогти вирішити це питання.

Текст звернення жителі будинку передали редакції «НикВести».

Проблема виникла внаслідок аварії на каналізаційній трубі в районі вулиць Миколаївської та Космонавтів, де усі колодязі заповнені нечистотами. А в будинку за адресою проспект Миру 27Б, який знаходиться в найнижчій точці, каналізаційні стоки заливають підвал.

«Приймальня народного депутата Агабекова Раміля Заур Огли

Просимо надати допомогу у вирішенні наступного питання:

У звʼязку з аварією на каналізаційній трубі у районі вулиці Миколаївській, ріг вулиці Космонавтів усі колодязі нашого району заповнені нечистотами, а в нашому будинку, проспект Миру 27Б через те, що він розташований у найнижчому місці, каналізаційні стоки виливаються до підвалу. Ми неодноразово викликали службу КП «Миколаїводоканалу», але у них одна відповідь — чекайте, коли відремонтують колектор. І це триває пʼять місяців. У будинку стоїть страшний сморід, будь-які ремонтні роботи з підготовки до зими проводити неможливо, але найстрашніше це те, що наш підвал може стати осередком кишкових інфекцій у всьому місті! Аналогічного листа направляли міському голові та депутатському корпусу. Відповідь отримали ту саму що і від КП «Миколаївводоканалу». Допоможіть будь ласка, адже холоди вже скоро і будинок може лишитися без опалення», — йдеться в повідомленні.

Жителі будинку скаржаться на сморід і кажуть про те, що ситуація може призвести до спалаху кишкових інфекцій. 

«У будинку стоїть страшний сморід, будь-які ремонтні роботи з підготовки до зими проводити неможливо, але найстрашніше це те, що наш підвал може стати осередком кишкових інфекцій у всьому місті», — зауважили мешканці.

Вони зазначили, що аналогічне звернення направляли міському голові Олександру Сєнкевичу та депутатському корпусу, на що отримали таку саму відповідь, як і від «Миколаїводоканалу».

Нагадаємо, що у Миколаєві жителі будинків біля зупинки Гвардійської на проспекті Героїв України поскаржилися на наповнену водою яму при вʼїзді у двір, яка розрита вже 5 місяців.

Читайте також: