• Пятница

    20 сентября, 2024

  • 15.2°
    Ясное небо

    Николаев

  • 20 сентября , 2024 сентября

  • Николаев • 15.2° Ясное небо

Оксана Янішевська

Оксана Янішевська

Заместитель председателя Николаевской облгосадминистрации 2014 - 2016 гг.

Популізм «Оппоблоку»

Як же нудить від популізму тих, хто ще вчора «з відповідальністю» приймав рішення, а сьогодні сам же їх критикує. Світлана Гладун роздає пропозиції щодо подальшої долі філармонії, а сама ще рік тому обіймала посаду начальника управління культури, національностей та релігій. На той час проблема філармонії її не цікавила і «помітила» вона її лише зараз. 

Опираючись на принцип «аби не мовчати» пропонує як «альтернативу» адмінбудівлю. І кому як не їй знати, що це приміщення перебуває в такому самому аварійному стані, як і будівля філармонії.

Микола Кравченко, директор російського драматичного театру, в свій час очолював комісію з питань культури, і яка, як профільна комісія, проголосувала за передачу «Іскри» філармонії. Хто відповість за недоцільно розтрачені кошти, в той час коли сам очільник комісії як ніхто розумів, що облаштувати філармонію в тому приміщенні неможливо. А зараз на прохання тимчасово «приютити» колектив розгорнув інформаційну баталію виступаючи в ролі жертви. 

До уваги громадськості! Ми займаємось вирішенням проблемного питання обласної філармонії, працюємо без красномовних заяв щотижня. Чого бажаємо і депутатам.

Микола Кравченко, фракція "Оппозиційний блок"
Світлана Гладун, фракція "Оппозиційний блок"