Росіяни минулої доби обстріляли населені пункти Баштанського району Миколаївщини

За минулу добу під ворожі обстріли потрапили населені пункти Баштанського району. Обстріли зафіксовані на території Широківської та Березнегуватської громад. В результаті обстрілів пошкоджено житлові будинки та господарські споруди.

Про це повідомили в Миколаївській ОВА.

13 вересня орієнтовно об 11:30 були обстріли села Червоний Яр. Біля 20:34 обстрілів зазнала станція Березнегувате. Також о 23:50 обстріли зафіксовані на околицях села міського типу Березнегувате. Інформація щодо наслідків уточнюється. Постраждалих немає.

Тривають обстріли Широківської громади. Так, 13 вересня, з 10:00 до 14:00 обстріли лунали переважно за межами населених пунктів громади, влучання були по сільськогосподарським будівлям. Також внаслідок обстрілів села Поляна та села Червона Долина пошкоджено сільськогосподарські будівлі. Вчора, з 18:00 до 19:30, обстрілів зазнало село Широке. Внаслідок чого зруйновано один житловий будинок. Постраждалих немає. Вранці, 14 вересня, з 05:30 до 05:45 були обстріли за межами села Широке.

Раніше повідомлялося, що внаслідок нічного обстрілу Миколаєва 14 вересня загинуло дві людини, троє поранено, ще одну людину шукають рятувальники.

Також повідомлялося, що після першої години ночі 14 вересня Миколаїв масовано обстріляли російські війська.

Дивитись повну версію