Миколаївський нардеп Гайду передав військовим моторний човен для евакуації

Ще одна одиниця техніки — моторний човен, який потрібний українським захисникам на південному напрямку, поїхав на фронт.

Плавзасіб передав військовим народний депутат України Олександр Гайду, про що він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

— Допомогу на фронт ми надаємо регулярно. Це автомобілі, дрони, спальники, каремати, намети, продукти, медикаменти. А ось моторний човен військові попросили вперше. Не називатиму напрям, де зараз служать хлопці, яким вона потрібна — там зараз дуже гаряче, і на жаль, є загиблі та поранені. А човен потрібний якраз для швидшої евакуації, — каже Олександр Гайду.

Військовим, які приїхали забирати плавзасіб, техніка сподобалася — двигун швидкий, а отже, човен зможе оперативно довезти куди потрібно кілька людей, а також вантаж. Коли час йде на хвилини для порятунку життя, швидкість має велике значення.

— Дуже сподіваюся, що човен допоможе нашим військовим у виконанні завдань. І незабаром ми почуємо позитивні новини не лише про перемоги нашої армії в Харківській області, а й на півдні, на Херсонщині. Впевнений, що Херсон обов'язково повернеться додому, – додав Олександр Гайду.

Раніше, у серпні, автомобіль – позашляховик, необхідний миколаївським захисникам для виконання бойових завдань, поїхав на фронт. Відремонтовану та тюнінговану машину військовим передав народний депутат Олександр Гайду.

Дивитись повну версію