• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 21.9°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21.9° Похмуро

Нардеп Гайду передав автомобіль захисникам Миколаєва: «Хай домчить до перемоги!»

Ще один автомобіль – позашляховик, необхідний миколаївським захисникам для виконання бойових завдань, поїхав на фронт. Відремонтовану та тюнінговану машину військовим передав народний депутат Олександр Гайду.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

— Це вже сьомий позашляховик, який ми передаємо військовим із початку повномасштабної війни. Намагаємось допомагати тим підрозділам, які зараз потребують транспорту більше за інших — каже Олександр Гайду.

Військові відзначили комфорт та гарну швидкість автомобіля. Пожартувати теж не забули: мовляв, авто відмінне – у багажник «Стугна» влізе.

За словами Олександра Гайду, у придбанні цієї машини брали участь меценати з Києва та Одеси, які вже не вперше допомагають у пошуку та купівлі транспорту для захисників. Автомобіль капітально відремонтували, а також зробили тюнінг, необхідний для служби у бойових умовах.

Сподіваюся, машина буде надійно і довго допомагати нашим бійцям у виконанні бойових завдань. І домчить до перемоги! додав народний депутат.

Нагадаємо, що раніше народний депутат України Олександр Гайду передав українським захисникам у Миколаївській області позашляховики, бронежилети та дрон.

Читайте також: