Колаборант Стремоусов зігнав школярів до актової зали та почав повчати російській пропаганді: «Ви чули про Адольфа Гітлера?»

Заступник голови окупаційної адміністрації Херсонської області Кирило Стремоусов зігнав школярів до актової зали, щоб повчити їх російській пропаганді.

Херсонський зрадник почав розповідати дітям про «неонацистів» та «американських місіонерів» у Голій Пристані.

— Вам кажуть, будьте людьми, а не перетворюйтесь в скотів, де вам потім розкажуть хто ви: хлопчики чи дівчата. Сьогодні ризикуючи своїм життям щодня на передовій я веду інформаційну війну з неонацистами, котрі продовжують нав'язувати нам свою історію, продовжили возвеличувати вчорашніх зрадників, нацистів. Ви чули про Адольфа Гітлера? Зрізали волосся й робили з них канати, а з людського жиру робили мило. А деякі діячі, які були жінками комендантів таких таборів, з дитячої шкіри переважно робили собі світильники. Ми зробимо все, щоб ви не хоронили своїх друзів, які у будь-який момент можуть загинути від рук нацистів та палачів. Діти вашого віку воювали у партизанських загонах, підривали себе у боротьбі з фашизмом. Колись у школі у Голій Пристані я бачив американських місіонерів, які навчали 13-річних дітей використовувати презервативи. Де з хлопчиків роблять дівчаток, а з дівчат роблять хлопців, – розповів Кирило Стремоусов

Під час красномовної промови херсонського колаборанта переважна більшість дітей ховали обличчя, прикриваючи його рукою або опускаючи голову донизу. 

Раніше повідомлялося, що так званий «заступник голови окупаційної адміністрації Херсонської області» Кирило Стремоусов втік до Росії і звідти розповідає херсонцям про те, що в регіоні все добре.

Дивитись повну версію