• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 14.6°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14.6° Мінлива хмарність

Колаборант Стрємоусов втік з Херсона у Росію

Так званий «заступник голови окупаційної адміністрації Херсонської області» Кирило Стремоусов втік до Росії і звідти розповідає херсонцям про те, що в регіоні все добре.

Свої відео він записує у готелі Marriott у місті Воронеж, пишуть користувачі в Telegram-каналах.

 Ще вчора зрадник опублікував інше відеозвернення на тлі міської панорами.

Сергій Стерненко показав фотодокази того, що Кирило Стрємоусов перебуває у саме у люксовому готелі Marriott.

—Інтер‘єр, у якому він вже 2 дні записує відео про те, що «Росія в Херсоні назавжди», цілком збігається із інтер‘єром у готелі Воронєжа. Останнє відеозвернення він писав на одному з верхніх поверхів у великій залі, — підписав світлини Сергій Стерненко.

Раніше повідомлялося, що херсонський колаборант Кирило Стремоусов спробував залякати миколаївців ймовірним масштабним наступом росіян на місто після успіхів ЗСУ на Херсонщині.

Нагадаємо, вчора вдень стало відомо, що на Херсонщині ЗСУ прорвали першу лінію оборони позицій військ «ДНР».

Після цього керівниця об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк повідомила, що Збройні Сили України розпочали наступальні дії на багатьох напрямках на півдні України.

Головний редактор херсонського видання «Мост» Сергій Нікітенко прокоментував роботу українських військових. Він сказав, що ЗСУ на Херсонщині вдарили «по всьому, що рухається».

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наступальні дії Збройних Сил України на Херсонщині підтверджують плани України деокупувати усі зайняти росіянами території країни.

Раніше повідомлялось, що військові закликали дотримуватися інформаційної тиші в питаннях наступу ЗСУ на Херсонщині.

Читайте також: