Гуманітарний штаб нардепа Гайду роздасть півтори тонни допомоги миколаївцям та військовим

Крупи, консерви, засоби гігієни, побутова хімія – загалом близько півтори тонни гуманітарної допомоги привезли нещодавно до Миколаєва волонтери з Київщини.

Розфасують та роздадуть допомогу волонтери гуманітарного штабу народного депутата Олександра Гайду, про що він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

— Загалом з початку повномасштабної війни наша невелика, але потужна команда гуманітарного штабу отримала та розвантажила понад півсотні автівок з гумвантажами та роздала кілька тисяч гуманітарних пакунків у Миколаєві та області. Все це стало можливим завдяки нашим друзям з України та інших держав, які постійно допомагають Миколаєву, – говорить Олександр Гайду

За словами керівника благодійного фонду «Покрова Пресвятої Богородиці» (Київська область) Ярослава Кремця, допомогати миколаївцям він з колегами планує і надалі. Адже мета у всіх українців нині одна » спільний рух до Перемоги. 

З отриманої партії допомоги волонтери сформують орієнтовно 500 продуктових наборів, які роздадуть тим, хто найбільше потребує – миколаївцям, переселенцям, військовим. 

— Миколаїв – сильне місто. А його мешканці обов’язково віддячать усім, хто допомагає, та чекатимуть гостей у нашому прекрасному місті після перемоги, – додав Олександр Гайду.

Нагадаємо, ще одна одиниця техніки — моторний човен, який потрібний українським захисникам на південному напрямку, поїхав на фронт.

Дивитись повну версію