Нардеп Чорноморов привітав захисників та захисниць України зі святом

Народний депутат України Артем Чорноморов привітав українських військовослужбовців з Днем захисників і захисниць України.

Привітання він опублікував  у своєму Telegram-каналі.

Він наголосив, що захистити свою землю – задання, яке об'єднало всіх українців навколо такого простого та надважливого поняття, як Дім.

— Завдяки дітям, які збирають гроші на ЗСУ та для тих, хто постраждав від війни, ми більше донатимо на Перемогу. Завдяки українцям, які під загрозою життю передають інформацію про ворога, нам не так страшно, бо є приклад надзвичайної мужності. Завдяки фермерам, які працюють попри обстріли, ми впевнені, що матимемо їжу,  заначив він.

Артем Чорноморов додав, що сьогодні багатьом українцям треба подякувати за їхню працю та вклад у перемогу.

Стільки людей, яким сьогодні потрібно сказати дякую. Цей день про всіх українців. Це і про журналістів, які живуть у розбомблених містах та пропускають крізь себе біль України, щоб показати правду про злочини ворога. Це і про лікарів, які і на фронті, і в тилу рятують життя. Це і вчителі, які не дивлячись на фізично знищенну школу несуть знання. У кожного в цій війні свій фронт і кожному є за що подякувати. Але ж надзвичайна вдячність у кожного з нас – нашим ЗСУ. Тим, хто «душу й тіло» покладає на захист нашої Землі, захист нашої Свободи, захист бути Українцями. І подяка нашим дипломатам, Президенту та його дружині за ту щоденну працю, яка дає свої плоди у вигляді нового озброєння, гуманітарної допомоги мирним жителям та вмінню об'єднувати світ довкола захисту України. Щиро дякую кожному Захиснику та кожній Захисниці, кожному Українцю та Українці, які обрали своїм обов’язком захищати нашу Державу, роблячи свою справу, кожного дня на своєму фронті. Зі святом, мужні українці. Найшвидшої Перемоги всім нам. Слава Україні та її захисникам!, — написав народний депутат.

Нагадаємо, що Артем Чорноморов звернувся до Міністерства розвитку громад і територій України щоб допомогти Вознесенську у проведенні капітального ремонту у бомбосховищі.

Дивитись повну версію