Військовий експерт: Снігурівка — ключовий вузол в обороні росіян на правому березі Дніпра

Снігурівка Миколаївської області, яка з березня знаходиться під окупацією, фактично є ключовим вузлом в обороні армії Російської Федерації на правому березі Дніпра.

Про це в ефірі Радіо НВ розповів військовий експерт Сергій Грабський.

— Ми продовжуємо тиснути противника в районі Снігурівки. Ми розуміємо, що Снігурівка є ключовим пунктом оборони противника. І знищенням цього вузла спротиву фактично руйнується вся оборона противника на правому березі (Дніпра, - прим.), - сказав Сергій Грабський.

Він додав, що ЗСУ продовжують створювати передумови для подальших проривів на лінії фронту

— Те, що ми не бачимо руху, ще не означає, що наші війська припинили активні бойові дії. Ми продовжуємо обстріли, ми продовжуємо знищувати окупантів, їх чисельність, бази зберігання пального, боєприпасів, руйнуємо їхні командні пункти та створюємо передумови для подальших проривів. Бої продовжуються і ми продовжуємо тиснути на окупантів, які втрачають свої позиції на херсонському напрямку, - сказав військовий експерт.

Нагадаємо, з'являється все більше свідків російських військових злочинів, скоєнних поблизу Снігурівки в Миколаївській області.

Раніше генерал-майор Дмитро Марченко, який наразі відповідальний за роботу з партизанами на окупованих територіях Миколаївщини та Херсонщини, розповів, чому росіян так важко вибити зі Снігурівки.

Дивитись повну версію