Кім закликав бізнес повертатися у Миколаїв для відновлення регіону

11:50, 13 листопада, 2022

Представників бізнесу з Миколаївської області закликають повертатися до регіону. Зокрема, мова йде про будівельні компанії.

Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім в ефірі телемарафону. 

— Після дистанції більш-менш безпечної буде підійматися питання відновлення миколаївських портів, тому що це важливо. Але назагал, на зараз я буду звертатися до всього бізнесу, до людей, щоб готувалися повертатися, розгортатися у Миколаєві, допомагати у відновленні регіону. Бо я для себе ставлю завдання – відновлення регіону, – каже Віталій Кім.

При цьому голова ОВА додав, що у Миколаївській області вже почалися відновлювальні роботи. Зокрема, дорожники розпочали ремонт доріг. 

— Я запрошую будівельників, будівельні компанії, які можуть працювати. Будемо щось думати з грошима і будемо відновлювати наш регіон, – додав він.

Нагадаємо, російські війська, вірогідно, тепер не можуть обстрілювати Миколаїв з С-300, адже вони відійшли далеко за Дніпро, повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім в ефірі телемарафону. 

Також повідомлялося, що полковник СБУ, народний депутат України Роман Костенко вважає, що вигнання російської армії з правого берега Дніпра, звільнення Херсону та Снігурівки позитивно вплине на життя Миколаєва.

11:50, 13 листопада, 2022
View full version