За кілька тижнів в Миколаєві відновлять водопостачання, — нардеп Копитін

За декілька тижнів у Миколаєві відновлять водопостачання.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі народний депутат, член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ігор Копитін.

— Новина про відновлення водопостачання у Миколаєві, яку я опублікував в своєму Telegram-каналі, отримала не тільки великий суспільний резонанс, а й порцію коментарів від «експертів». Роботи з відновлення водогону йтимуть слідом за ЗСУ та саперами. Про це й домовилися з мером та губернатором. Щодо насосів та іншого обладнання, яке ймовірно викрала «друга армія світу» — це питання теж буде вирішено. 

Підсумовуючи, хочу додати: Миколаїв — моє рідне місто. І якщо комусь здається, що мені спаде на думку «хайпувати» на питанні, яке болить усім миколаївцям — ви помиляєтесь. Усім «експертам» та диванним коментаторам — привіт. За кілька тижнів, а може і раніше — вода в Миколаєві буде. Працюємо далі. На фото, якщо хтось не впізнав, Киселівка, – сказав нардеп.

Раніше народний депутат Ігор Копитін повідомляв, що Збройні сили України звільнили селище Киселівка Херсонської області. Таким чином, під контроль взято водогін, через який до Миколаєва надходила вода з Дніпра.

Дивитись повну версію