Миколаївський нардеп Дирдін передав захисникам буржуйки та продукти швидкого приготування

У неділю, 20 листопада, народний депутат України Максим Дирдін разом з литовським партнером Karolis Sankauskas відвідали деокупований Херсон.

Вони відвезли допомогу до Миколаєва та Білозерської територіальної громади Херсонської області, повідомив нардеп на своїй офіційній сторінці у Facebook.

— В Миколаєві передали для наших захисників буржуйки та продукти швидкого приготування. Ще 2 мікроавтобуси завантажені продуктами харчування попрямували до Білозерської громади Херсонщини, – повідомив він.

Нардеп також подякував литовським партнерам за підтримку та допомогу.

— Поспілкувався з місцевими жителями та вислухали їх гіркий досвід виживання під час окупації. Наразі в громаду повертається нормальне життя. Комунальні служби працюють над відновленням електро-, газо- та водопостачання. Відсутність таких звичних благ не псує настрій місцевим! Вони просто чекають та радіють!, – каже нардеп. 

Нагадаємо, народний депутат Максим Дирдін сьогодні, 14 листопада, з гуманітарною місією відвідав місто Снігурівка Миколаївської області, яке протягом майже 8 місяців було окуповано російською армією.

Дивитись повну версію