Мешканцям деокупованих сіл Миколаївського і Баштанського районів команда нардепа Гайду передала майже 3 тисячі хлібин

Хліб, м’ясо, овочі, крупи, борошно — усі ці продукти передали мешканцям Миколаєва та області волонтери команди Олександра Гайду.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Жителі кількох деокупованих сіл Миколаївського і Баштанського районів, зокрема, отримали близько 3 тисяч свіжих хлібин. Ще сотню гуманітарних наборів, в які входять борошно та крупи, надали мешканцям села Водокачка Миколаївського району.

У Миколаєві волонтери роздали містянам Інгульського району хліб, борошно та овочі. А для будинків сімейного типу та прийомних родин, де виховують 30 дітей, завантажили авто з м’ясом, овочами, борошном, олією, засобами гігієни. Також команда Олександра Гайду передала борошно миколаївським залізничникам.

Допомогу, яку надали друзі з Одещини, передадуть військовим. Йдеться про піддони та каністри для облаштування позицій захисників, а також соняшникову олію.

— Наша волонтерська командра разом з друзями з усієї країни працює з перших днів повномасштабної війни. Дякую кожному за роботу, посильну підтримку. Це важливий внесок у перемогу Миколаєва та всієї України. Разом - ми неймовірна сила! — зазначив Олександр Гайду.

Раніше гуманітарний штаб народного депутата України Олександра Гайду передав миколаївцям 25 тонн борошна.

Дивитись повну версію