Нардеп Копитін відкрив депутатську приймальню в Южному — там багато переселенців з Миколаєва

Народний депутат Ігор Копитн відкрив свою депутатську приймальню у місті Южне на Одещині через те, що там наразі проживають багато вимушених переселенців з Миколаєва та області.

Про це Ігор Копитін повідомив у своєму Телеграм-каналі.

— Южне — це не тільки місто-порт та місто-курорт. Южне — це місто-друг. Адже тільки вірний друг завжди прийде на допомогу та підставить плече. Саме так і сталося з нашими людьми, які через країну-терориста були змушені залишити свої домівки та виїхати з Миколаївщини у Южне. Декому, на жаль, повертатися вже нікуди. Але і це тимчасово. Зустрілися з миколаївцями у палаці культури «Дружба» і говорили. Говорили про нагальне, говорили про те, як жити далі і що робити, щоб життя це було якісним. Планами ділитися не буду, краще потім прозвітую про справи. А ще, щоб прискорити взаємодію та швидше вирішувати важливі для людей питання — відкрили у Южному приймальню за адресою вул. Т. Шевченка 18/4, офіс 16, - написав Ігор Копитін.

Разом з парламентарем з миколаївцями у Южному зустрілась також депутатка Миколаївської міської ради Тетяна Домбровська. Вона зазначила, що у місті зараз проживає близько трьох тисяч миколаївців, які через російську агресію змушені були залишити свої домівки.

— Говорили з миколаївцями про їх нагальні проблеми, зокрема про відновлення їх домівок, які постраждали через обстріли Миколаєва. Вдячна місцевій владі Южного, яка добре прийняла наших городян та піклується про їх побут. Самі мешканці зізнались, що їм допомагають, але хочеться поскоріше повернутися додому, до Миколаєва, - зазначила Тетяна Домбровська у своєму Телеграмі.

Раніше повідомлялось, що народний депутат України від Миколаївської області, представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Ігор Копитін привідкрив завісу в історії з порятунку морпіхів-розвідків з російського полону.

Дивитись повну версію