Сєнкевич про стосунки з головою ОДА Кімом: вирішуємо питання в діловому колі і без «психів»

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, що з початку повномаштабної війни у них з головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом не виникає конфліктів. Всі питання вирішуються в діловому колі, а не публічно з «психами».

Про це мер  міста повідомив в інтерв'ю РБК-Україна.

— Так, звичайно, є питання, різне бачення вирішення проблем, але ми це обговорюємо. У нас кожен тиждень є зустрічі із заступниками, ми ці питання вирішуємо в діловому колі, а не публічно з «психами». Поки у нас виходить так, що все працює, бо насправді, мета одна, — сказав він.

Мер не виключає, що відсутність конфліктів пов’язано  з тим, що міста перебувало під постійними обстрілами та не було часу «щоб говорити».

— Як кажуть: «Поки говорять дипломати, пушки мовчать». У нас навпаки - поки «розмовляли» пушки, у нас не було багато часу, щоб говорити, ми забезпечували безпеку і життєдіяльність в Миколаєві і області. Допомагаємо і вирішуємо питання, не виносячи їх на публіку, - додав мер.

Олександр Сєекевич зазначив, що наразі спостерігаються певні конфлікти між мерами не з владної партії та і центральною владою. Як приклади Сєнкевич навів риторику стосовно міського голови Чернігова, Києва та Дніпра.

— Є у когось амбіції і українські, і місцеві. Можу сказати, що, як міський голова, є питань багато, які піднімаються моїми колегами, вони зрозумілі, і зрозуміло, що на місцевий рівень спущено дуже багато питань, які там же і вирішуються, а подається, що це вирішено на державному рівні. Скажімо так, — сказав він.

Нагадаємо, що у Миколаєві збільшилася у 20 разів кількість витоків на  водоводі. Причина — сильно пошкоджений через солону воду водовід.

Дивитись повну версію