Незабаром діти військовополонених з Миколаївщини отримають допомогу на оздоровлення, — Замазєєва

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва повідомила, що незабаром 57 дітей військовополонених з регіону отримають грошову допомогу на оздоровлення у розмірі по 10 тисяч гривень.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Ініційовані мною, як головою Миколаївської обласної ради, зміни до обласної програми «Турбота», щодо захисту та підтримки родин наших військовополонених Героїв, вже вийшли на стадію реалізації! Провели перше засідання відповідної комісії за участі представників облради, ОВА, та департаменту соцзахисту. Одностайно затвердили рішення про надання разової грошової допомоги на оздоровлення дітей миколаївських військослужбовців, які перебували, або перебувають у полоні. Тож, вже найближчим часом 57 дітей наших військовополонених миколаївських Героїв, віком до 18 років, отримають грошову допомогу на оздоровлення у розмірі 10000 грн!», — написала Ганна Замазєєва.

Вона відзначила, що виплати будуть нараховані відповідно до заявок, які були отримані від родичів наших військовополонених і ретельно відпрацьовані спеціалістами Консультаційного центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Південного регіону.

«Допомога родинам військовополонених для мене, як для представника органу місцевого самоврядування Миколаївщини залишається в пріоритеті. Держава повертає наших Захисників та Захисниць на батьківщину, а ми на місцевому рівні, повинні забезпечувати всебічну підтримку родинам наших Героїв! Вдячна кожному і кожній, хто на своєму рівні долучився до роботи в цьому напрямку! Окрема подяка радниці голови Миколаївської ОВА Ольга Малярчук та голові департаменту соцзахисту МОВА Оксані Єльчієвій за конструктивні пропозиції, які обов’язково будуть враховані!», — додала голова облради.

Раніше, голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва повідомила, що незабаром в області відкриється ще один центр тимчасового перебування.

Дивитись повну версію