«Нехай буде диво!», — у Миколаївському драмтеатрі влаштували дітям благодійні вистави

Цікаві казки та ігри для 140 діток з вразливих категорій показали днями у Миколаївському академічному художньому драматичному театрі за сприяння народного депутата України Олександра Гайду.

Про це повідомляє пресслужба політика.

Зокрема, маленькі миколаївці мали можливість побачити вистави «Котячі історії» та «Клаптики закуточкам або У пошуках справедливості». Це цікаві повчальні історії, які колектив вирішив ставити зокрема у спеціально обладнаному бомбосховищі. 

— Не зважаючи на війну, Миколаїв – місто щасливих дітей. Адже навіть в укритті театру в день Святого Миколая лунав дитячий сміх. Тут моя команда разом з нашими небайдужими партнерами зробила все можливе, аби відбулося свято для діток, що знаходяться під опікою, з прийомних, багатодітних родин. Вони як ніхто потребують щастя!, – зазначив Олександр Гайду

За словами директора, художнього керівника театру Артема Свистуна, вистави лікують людські душі під час війни. 

— Доречно жити сьогодні і зараз. Доречно дарувати дітям свято, завдячуючи дівчатам та хлопцям, які відстоюють нашу країну. Життя в місті Миколаєві продовжується, – зазначив Артем Свистун

По завершенню вистав усі маленькі гості отримали подарунки – солодощі та цікаві канцелярські пакунки. 

— Впевнений: наші маленькі українці матимуть усе найкраще і виростуть щасливими. Бажаю всім щастя, здоров’я, радощів та солодощів. Разом ми можемо все!, – зазначив Олександр Гайду.

Надаємо, народний депутат України Олександр Гайду передав подарунки для дітей з деокупованих територій. 

Дивитись повну версію