• середа

    2 жовтня, 2024

  • 15.9°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 2 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.9° Мінлива хмарність

Нардеп Гайду передав подарунки для дітей з деокупованих територій

Народний депутат України Олександр Гайду передав подарунки для дітей з деокупованих територій. 

Про це повідомляє пресслужба політика.

Автомобіль з різноманітними солодощами, печивом, вафлями, іграшками, пазлами,  канцелярськими наборами, а також ковдри та теплий одяг. Усі ці речі отримали понад 300 дітей зі звільненого Херсона та області, а також малюки, що через війну вимушено проживають у соціальних закладах Миколаєва. 

— У ці надзвичайні передсвяткові дні нашої уваги потребують всі діти, але найбільше ті, яких війна торкнулася дуже гостро. Саме тому разом з командою та нашими друзями - колективом компанії «Дельта Вілмар Україна» вирішили допомогти таким дітям. Ніколи не забуду очі кількох пацієнтів Херсонської обласної дитячої лікарні, які побачили в наших руках пакунки із подарунками. Це мить радості!, — зазначив ініціатор благодійної акції народний депутат України Олександр Гайду.

Ще частину подарунків передали для маленьких мешканців у Корабельний район Херсона. 

А до дітей з деокупованих територій, які зараз живуть у соцзакладах Миколаєва, із театралізованою виставою завітав сам Святий Миколай. 

— Дякую усім миколаївцям та херсонцям за сміливість, за силу духу. Нашим партнерам - за допомогу. Будемо разом робити усе можливе, аби у ці світлі дні свято завітало до кожної дитини, - підсумував Олександр Гайду.

Читайте також: