У Миколаєві автомобіль збив пенсіонера, він помер у лікарні – поліція шукає свідків ДТП

В Інгульському районі Миколаєва в неділю, 29 січня, водій автомобіля ВАЗ збив пенсіонера, чоловік помер у лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Миколаївської області. 

Вчора, 29 січня, приблизно о 18:20 у Миколаєві на перетині проспекту Богоявленського та вулиці Південної сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля ВАЗ-2107, під керуванням 32-річного водія, та пішохода.

Зазначається, що пішохід перетинав проїзну частину, попередньо, за межами пішохідного переходу.

— Внаслідок автопригоди 78-річний чоловік з тілесними ушкодженнями був доставлений до медичного закладу, де згодом помер. Слідчі встановлюють обставини та причини автопригоди, – повідомили в відомстві. 

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого»). Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефонами: 063-426-23-32 або 102.

Нагадаємо, що у неділю, 29 січня, на трасі Миколаїв-Одеса в районі села Красне сталася аварія. Автомобіль Hyundai врізався у вантажівку. Поліцейські, які були в авто, могли бути нетверезими.

Дивитись повну версію