Зеленський назвав звільнені за добу населені пункти на Херсонщині

23:03, 05 жовтня, 2022

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в середу, 5 жовтня, розповів, що за цю добу у Херсонській області звільнили та стабілізували населені пункти Нововоскресенське, Новогригорівка та Петропавлівка.

Глава держави заявив, що під час засідання Ставки верховного головнокомандувача було затверджено плани, які «точно порадують українців і засмутять окупантів».

Зеленський подякував особовому складу оперативно-стратегічного угруповання військ Олександрія, яке створило умови для успішного наступу, спланувало та проводило підготовку до контрнаступу захисників України в Херсонській області.

— Хочу сьогодні відзначити особовий склад оперативно-стратегічного угруповання військ Олександрія за створення умов для успішного наступу, за планування і підготовку активних дій на Херсонщині, саме тих, які уже дають відчутний результат, а буде більше. Тільки за цю добу на Херсонщині від псевдореферендуму біло звільнено і стабілізовано такі населені пункти як Нововоскресенське, Новогригорівка та Петропавлівка. Рух продовжується, - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 4 жовтня у ЗСУ офіційно підтвердили звільнення 8 населених пунктів на Херсонщині

23:03, 05 жовтня, 2022
View full version