У Миколаєві для городян підготують не менше 10 великих пунктів обігріву

У Миколаєві буде підготовлено не менше 10 великих пунктів обігріву для населення у зимовий час. Також буде організовано невеликі додаткові пункти.

Про це розповів перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков в інтерв’ю ТРК «НІС-ТВ».

— Ми готуємо не менше 10 великих пунктів обігріву. Також у нас є невеликі об’єкти, де ми можемо розмістити людей. Самий останній варіант – це будуть наші лікарні, частина з них має автономне опалення. Якщо буде хоча б електрична енергія, то ми зможемо таю людей деякий час перетримати, — зазначив він.

Заступник мера запевнив, що інформація щодо розташування пунктів буде розміщена згодом, адже ще не на часі і міська влада не хоче завчасно сповіщати про такі пункти, щоб ворог не скористався ситуацією.

 Зараз не ті температурні показники. Ми не хочемо, щоб ця інформація поширювалась і на території ворога,— додав він.

Крім того, Віталій Луков закликав миколаївців потурбуватися про варіанти виїзду з міста. За його словами, ситуація у Миколаєві може бути надскладною і людям варто розглянути варіант тимчасового переїзду, щоб перечекати важкі часи.

Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомляв, що на Миколаївщині розгорнуть «теплі пункти» в яких будуть роздавати воду, також у спеціальних пунктах люди зможуть зігрітися взимку.

Дивитись повну версію