• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.8° Ясне небо

Тарас Кремінь

Тарас Кремінь

Уповноважений із захисту державної мови, Народний депутат України VIII скликання

Відродження чи занепад

Кадрова політика на ДП "Племрепродуктор "Степове": відродження чи занепад?

19-21 червня в Міністерстві аграрної політики та продовольства України, в якому фактично немає очільника, квапливо провели конкурсний відбір на посади керівників державних підприємств: «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів», «Спецагролізинг», «Великолазівський», «Лісогринівецький», «Понінківське», «Племрепродуктор «Степове», шовкогосподарство «Кумівське», радгосп «Колодіївський».

Для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора державного підприємства «Племрепродуктор «Степове» було допущено два претенденти. Діючий директор Андрій Погорєлов, як виявилося, поступився багаторічному головному бухгалтеру Ользі Ільчевій.

Дуже показово, що цей конкурс провели якраз на другі роковини смерті батька цього господарства, Героя Соцпраці Володимира Погорєлова, і це при тому, що кілька місяців тому підприємство виключили з кабмінівського списку об'єктів на приватизацію.

Як народний депутат України, уважно спостерігатиму за впровадженням передових реформ на цьому та багатьох інших аграрних підприємствах Миколаівщини, які, судячи з наявних джерел, невипадково потрапили до сфери уваги одного з найбільших землевласників області, що за таких умов може нести немалу загрозу.