• середа

    18 вересня, 2024

  • 18.6°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 18 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 18.6° Слабкий дощ

Водоканал, у вас є в керівництві притомні люди?

Учора отримав надзвичайну дозу негативних емоцій. Ріднесенький Миколаївводоканал був просто не перевершенний. Справа навіть не в воді, не в якості, не в тиску, це те що коштує сотні мільйонів гривень. А справа в працівниках, абонентського відділу це те що коштує професіоналізму, та людяності.

Таке відчуття що для них миколаївці банальні підопитні кроліки, з якими можно робити все що завгодно. Від приниження, до успішного вирішення проблеми після її штучного створення.

В мене було 45 хвилин часу, бо військовий м'яко кажучи собі не належить. Питання - гівно опломбування лічильника. Зв'язку з тим що кілька років в Миколаєві дуже погана вода, фільтр лічильника води в мому будинку вийшов з ладу, його треба було терміново міняти. Служби водоканала були проінформовані, про цю ситуацію. Ніби просте питання, прийміть заявку, на опломбування, та призначте час, крапка.

Но виявилось, що це не про Миколаївводоканал і керівника абонентського відділу Натальї Боровик, вони на жаль правильних шляхів не шукають...

Скажу відразу, своє питання я вирішив в правовий спосіб. Але, в мене є відповідні знання, досвід, наполегливість, а що пересічні громадяни?

Висновок: коммунальному підприємству терміново треба реформувати свою роботу з абонентами. Необхідно мінімалізувати людський фактор, бо він не ефективний. Максимум заявок на послуги через електронний кабінет...

Ну і підготовка фахових кадрів абоненського відділу по роботі з миколаївцями. Є відповідні програми, тренінги.

Особисте: думаю, якщо б чоловіки працівниць відповідного відділу були військовими то і спілкування було б іншим, з повагою.

І ще, ваша вимога ставити лічильник на місці вріза до міського водопроводу. Треба розуміти що це вулиця, глибина колодця мінімум один метр двадцять сантиметрів показники передаються кожного місяця, люк щоб підняти важить кілограм двадцять. Хотів би я подивитись як ваш тато, або мама пенсіонери фіксують дані лічильника. Ви про це подумали? Водоканал, у вас є в керівництві притомні люди?