Сєнкевич запропонував Данії відкривати у Миколаєві свій бізнес

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич хоче, щоб іноземні партнери відкривали у місті свої виробництва.

Про це, як пишуть «НикВести», він сказав в інтерв’ю на телеканалі «МАРТ».

— Нас цікавлять як технології данських компаній — щоб вони займалися питанням відновлення, так і власне розгортання їхніх виробництв у Миколаєві. Щоб вони подивилися, що тут і де можна робити та заходили. Я наголосив, що чим більший ризик, тим більша маржинальність у них може бути. Той, хто буде приходити пізніше, той матиме менше ризиків, але й меншу маржинальність, — сказав Олександр Сєнкевич.

Він повідомив, що запросив до Миколаєва представників Дані, вони незабаром приїдуть і подивляться, що місто може їм запропонувати та які можливості тут є.

Як повідомлялося, уряд Данії висловив готовність допомогти Миколаєву відновити зруйновану інфраструктуру. В Миколаєві відбулася зустріч представників Данії та України з приводу планування подальшого відновлення міста. Міністр у справах міжнародного розвитку та глобальної кліматичної політики Данії Ден Йоргенсен відзначив, що його країна зробить усе необхідне для відновлення Миколаєва. Він зазначив, що Данія підтримує Україну всіма наявними засобами, оскільки вважає її народ героями у цій боротьбі та хоче приносити користь.

Делегацію із Данії, яка відвідала Миколаїв 30 січня, вразили руйнування спричинені російською агресію.

View full version